ua en ru

З головного залізничного вокзалу Львова сьогодні евакуювали більше тисячі людей у зв'язку з неправдивим повідомленням про замінування

З залізничного вокзалу Львова сьогодні евакуювали більше тисячі людей у зв'язку з неправдивим повідомленням про замінування. Як повідомляє прес-служба УМВС України на Львівській залізниці, до чергової частини УМВС надійшло повідомлення про анонімне замінування головного залізничного вокзалу станції "Львів". З таксофону, розташованому на вулиці Городоцькій, невідомий зазначив, що залізничний вокзал заміновано.

Після отримання повідомлення співробітники чергової частини негайно вжили комплекс організаційних заходів, передбачених спеціальним планом дій при виникненні надзвичайної ситуації.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міліції. До прибуття аварійно-технічних служб було проведено евакуацію близько тисячі пасажирів і родичів, що проводжали або зустрічали пасажирів, а також 250 працівників вокзалу.

"Наряди міліції оточили небезпечну зону. Вибухотехніки обстежили приміщення вокзалу. Вибуховий пристрій шукали з використанням спеціального обладнання - щупів, мотузки з "кішками", металошукачів. До огляду приміщення вокзалу були залучені кінологи зі службовими собаками. Підозрілих предметів не виявлено", - йдеться в повідомленні УМВС України.

Нагадаємо, раніше в Києві міліція затримала чоловіка, що повідомив про замінування станції метро "Університет".