ua en ru

РЗ відновило продаж квитків на всі поїзди відправленням з 28 жовтня

ВАТ "Російські залізниці" (РЗ) відкрило продаж квитків на поїзди далекого прямування відправленням з 28 жовтня 2012 р., припинений раніше через можливий перехід на постійний зимовий час, повідомляє прес-служба компанії.

Про тимчасове припинення продажу квитків на поїзди далекого прямування відправленням з 26 жовтня 2012 р. РЗ повідомили 21 вересня ц.р. Вже 24 вересня ц.р. був відкритий продаж квитків на поїзди відправленням 26 і 27 жовтня 2012 р., а 26 вересня ц.р. - на потяги відправленням з 28 жовтня 2012 р., що курсують на внутрішньоросійських напрямках.

Законопроект про перехід Росії з 28 жовтня на постійний зимовий час і переведення стрілок на 1 годину назад був внесений на розгляд Держдуми РФ 20 вересня 2012 р. Раніше голова комітету Держдуми з охорони здоров'я Сергій Калашников, який вніс законопроект, заявляв, що він може бути прийнятий уже восени. Між тим, у ЗМІ з'явилися заяви критиків термінового переходу на зимовий час. На їх думку, РЖД, а також авіакомпаніям доведеться змінювати розклад. При цьому ряд авіаперевізників вже заявив, що розгляд питання про перехід на зимовий час не позначиться на продажу авіаквитків.

Читайте також: Вартість проїзду в пасажирських поїздах знижено з 1 жовтня