ua en ru

Рибалка звинуватив владу в організації зняття його з посади голови фінкомітету в його відсутність

Рибалка звинуватив владу в організації зняття його з посади голови фінкомітету в його відсутність Фото: Сергій Рибалка (gordonua.com)

Рибалка заявив, що перебуває в лікарні на операції

Народний депутат Сергій Рибалка, перебуваючи в лікарні на операції, звинуватив владу в організації голосування для зняття його з посади голови комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності спеціально в його відсутність. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Влада на криваві гроші мафіозі-олігархів продовжує намагатися знищити мене. Сьогодні, коли я змушений лягти в лікарню на операцію, вони хочуть організувати голосування в Верховній Раді, щоб зняти мене з посади голови Комітету ... Очевидно, це організована акція, адже вчора два проплачених "спікера" проголосили однакові брехливі звинувачення на мою адресу. І, очевидно, спеціально, коли я опинився в лікарні, вони хочуть швиденько поставити це на голосування", - написав Рибалка.

Він закликав колег не розглядати це питання в його відсутність.

"Звичайно, Верховна Рада має право приймати рішення. Однак не можна це робити за спиною. Треба дати людині слово відзвітувати про свою роботу. Я звертаюся до всіх чесних колег - народних депутатів: подумайте добре, навіщо і хто це робить. І проголосуйте так, як велить вам совість", - сказав Рибалка.

"Мені є чим пишатися у роботі на цій посаді. Від нашої Стратегії розвитку банківської системи до десятків важливих законопроектів. Наша боротьба за реальні реформи і розвиток фінансово-банківської системи України не могла залишитися непоміченою. Але їм найзручніше ділити під килимом, а справжні реформи, на жаль, владі не потрібні", - написав депутат.

Влада на криваві гроші мафіозі-олігархів продовжує намагатися знищити мене. Сьогодні, коли я вимушений лягти до лікарн...

Опубліковано Сергієм Рибалкою 9 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше Рибалка заявив про хвилі тиску на нього з боку Служби безпеки України у зв'язку з проведенням "незаконних арештів і обшуків" в компаніях його сім'ї в Дніпрі і Дніпропетровській області.