ua en ru

Рибак допускає внесення змін у закони від 16 січня

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак допускає внесення змін у закони, які були прийняти парламентом 16 січня 2014 р, та вже набули чинності.

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак допускає внесення змін у закони, які були прийняти парламентом 16 січня 2014 р, та вже набули чинності. Про це Рибак заявив у п'ятницю в інтерв'ю телеканалу "Рада", повідомила прес-служба ВР.

Рибак зазначив, що закони, які були прийняті 16 січня, набули чинності, тому якщо у депутатів є зауваження до їхнього змісту, вони повинні підготувати відповідні зміни до будь-якого з них, і парламент їх розгляне.

"Іншого законного шляху на сьогоднішній день немає", - наголосив спікер.

Також, на думку Рибака, 28 січня можна буде визначити інші питання, які потребують розгляду: "Багато питань, які сьогодні піднімаються і опозицією, і на Майдані, треба розглядати не на Майдані. Їх треба розглядати в стінах Верховної Ради. Парламент як вищий законодавчий орган країни повинен працювати і розглядати закони відповідно до регламенту".

Рибак також звернувся до депутатів із закликом організовано провести позачергову сесію 28 січня.

"Нам треба зібратися у Верховній Раді, почути один одного, і прийняти рішення, щоб парламент міг працювати і приймати ті закони, які повинен приймати вищий законодавчий орган нашої держави", - підсумував він.