ua en ru

Рибак досі не підписав розпорядження про створення робочої групи по законопроекту Тимошенко, - нардеп

Голова Верховної Ради Володимир Рибак досі не підписав розпорядження про створення робочої групи по законопроекту щодо лікування за кордоном екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це в ефірі ток-шоу "Шустер Live"заявила народний депутат з партії "Удар" Ірина Геращенко.

В той же час нардеп від "Батьківщини" Сергій Соболєв, посилаючись на голову комітету Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрія Кожем'якіна, повідомив, що секретаріат комітету 9 листопада буде працювати.

"Він сказав, що завтра в 9:00 буде на роботі. Комітет буде відкритий для роботи комісії. Все тепер тільки за Партією регіонів. Нехай тепер голова тимчасової спецкомісії пан Васильєв збирає комісію. Наші представники завтра з'являться на засідання комісії", - сказав Соболєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про створення у Верховній Раді групи з підготовки законопроекту про можливість виїзду ув'язнених для лікування за кордон, яку очолив народний депутат від Партії регіонів Геннадій Васильєв.