ua en ru

Ряд порушень службовців Держінвестпроекту був при уряді Яценюка, - нардеп

Ряд порушень службовців Держінвестпроекту був при уряді Яценюка, - нардеп Фото: Владислав Каськів

Хоч одну кримінальну справу за Каськівом було відкрито при Януковичі

Низку зловживань службових осіб Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами (Держінвестпроекту) під час головування в ньому Владислава Каськіва, які розслідує МВС, був при уряді Арсенія Яценюка. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України від БПП Сергій Лещенко

"Міністр Арсен Аваков похвалився, що МВС розслідує кримінальні справи, в яких фігурує колишній глава Держінвестицій Владислав Каськів. За збігом обставин, в середу я отримав відповідь прокуратури на мій запит, спрямований в інтересах Центру протидії корупції. Так от, Він забув уточнити, що інкримінують зловживання проходили в... травні і грудні 2014 року. А під актом уряду про призначення голови Держінвестицій стоїть підпис... Арсенія Яценюка", - зазначив Лещенко.

Министр Arsen Avakov похвалился, что МВД расследует уголовные дела, в которых фигурирует бывший глава Госинвестиций Влад...

Posted by Сергій Лещенко on 13 Май 2015 г.

За словами Лещенка, ще одне кримінальне провадження за Каськіву було відкрито в січні 2014 р., при Вікторі Януковичі.

"Для нас непринципова, ця деталь буде їм використовуватися для того, щоб всі уявити на Заході як політичне переслідування. Тому я б не був на місці Авакова настільки оптимістичний в частині можливої екстрадиції Каськіва", - заявив нардеп.

Нагадаємо, вчора Аваков повідомив, що МВС встановило розкрадання державних коштів службовими особами Держінвестпроекту при Каськіва.