ua en ru

Руні буде капітаном в прощальному матчі за збірну Англії

Руні буде капітаном в прощальному матчі за збірну Англії Фото: Уейн Руні (officialwaynerooney)

Футболіст через два роки повертається в команду

Півзахисник "Манчестер Сіті" Фабіан Делфі заявив, що віддасть екс-нападаючому "Манчестер Юнайтед" Уейну Руні капітанську пов'язку в його прощальному поєдинку за збірну Англії. Футболіста цитує Sky Sports.

"Коли я приїхав до Англії, Уейн був капітаном. Коли він з'явиться на полі, я віддам пов'язку. Це буде велика ніч для Уейна, ми хочемо, щоб вона була особливою", - казав Делфі.

Для форварда товариський матч проти США, який пройде 15 листопада на стадіоні "Уемблі", стане 120 і прощальній грою за збірну Англії, його викликали в збірну спеціально для цього.

Крім того, Руні оголосив, що закінчить свою кар'єру в MLS. 33-річний гравець "Ді Сі Юнайтед" також зазначив, що не збирається змінювати клуб.

Уейн ще в 2017 році оголосив про завершення міжнародної кар'єри. За рік до цього він провів останній на сьогодні матч за "трьох левів" - у відборі на ЧС-2018 проти Шотландії (3:0).

"Критика щодо мого повернення в збірну? Є багато різних думок. У мене була розмова з представниками Футбольної асоціації Англії і було прийнято рішення, що це правильний вибір", - сказав футболіст.