ua en ru

Румунія - Швейцарія: команди зіграли внічию

Румунія - Швейцарія: команди зіграли внічию Фото: Румунія - Швейцарія

Румунія і Швейцарія не виявили сильнішого

В Парижі завершився черговий матч Євро-2016. Результативні удари Станку і Мехмеді дозволили командам заробити по одному очку.

Париж, "Парк де Прен"
Румунія - Швейцарія 1:1
Голи: Станку, 18 - Мехмедi, 57
Румунія: Тетерушану, Рац (Філіп, 61), Григоре, Кирикеш, Сэпунару, Кипчу, Пинтили (Хобан, 46), Препелице, Торже, Станку (Андоне, 83), Кешеру
Швейцарія: Зоммер, Ліхтштайнер, Шер, Джуру, Родрігес, Бехрамі, Джемаiлi (Ланг, 83), Джака, Шакірі (Тарашай, 90+1), Мехмеді, Сеферович (Емболо, 64)

Швейцарці почали дуже впевнено, створивши за перші двадцять хвилин матчу два стовідсоткових гольових моменти. Обидва рази відзначитися міг Сеферович, але обидва удари форварда виявилися неточними. Після другого моменту Сеферовича румуни активізувалися, що призвело до забитого голу: Кипчу заробив пенальті, Станку ідеально його реалізував.

Забитий гол додав впевненості румунам, але до другого гола у ворота суперників справа не дійшла. Відзначитися могли і швейцарці, але черговий гольовий момент біля воріт Румунії упустив Джамаiлi.

На початку другого тайму цікавіше виглядала Румунія, але швейцарці дуже швидко взяли гру під свій контроль. Перевага Швейцарії втілилася у гол на 57 хвилині гри. Після подачі кутового першим на м'ячі виявився Мехмеді, який потужно пробив у вільний кут воріт.

Після пропущеного м'яча Румунія так і не змогла повернути собі ініціативу. Швейцарці атакували і знову не реалізовували гольові моменти. Постійно заважав поспіх. Так, чудовий момент втратив Шакірі, пробивши повз ворота ударом через себе в падінні. Все б нічого, але у гравця вистачило б часу на те, щоб прийняти м'яч, обробити його і вийти один на один з воротарем.

Останні хвилини матчу проходили під постійні атаки Швейцарії, однак до справжньої небезпеки справа не дійшла.