ua en ru

У Румунії автівка зіткнулася з товарним потягом, четверо загиблих

У Румунії автівка зіткнулася з товарним потягом, четверо загиблих Фото: ДТП у Румунії (facebook.com lugojinfo ro)

Представники Румунської залізниці зазначають, що на момент аварії уся сигналізація на переїзді працювала

На одному із залізничних переїздів повіту Тімішоара в Румунії у результаті зіткнення товарного потяга з легковиком чотири загинули людини. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на "Укрінформ".

Accident feroviar la Lugoj cu patru morți.Accidentul a avut loc pe strada Smardan. VEZI MAI MULTE AMUNUNTE _____https://lugojinfo.ro/eveniment/4076-accident-feroviar-lugoj

Опубліковано Lugoj Info Понеділок, 8 жовтня 2018 р.

Відповідну інформацію повідомили в Інспектораті з надзвичайних ситуацій.

"За попередньою інформацією, чоловік, який був за кермом автомобіля, не підстрахувався на залізничному переїзді, внаслідок чого товарний потяг зіткнувся із легковим автомобілем", - сказано у повідомленні інспекторату.

Фото: місце водія

Окрім водія, в автомобілі знаходилися ще три жінки.

Представники Румунської залізниці зазначають, що на момент аварії уся сигналізація на переїзді працювала.

На місці аварії працюють рятувальники і пожежники. Тривають додаткові слідчі заходи.

Нагадаємо, у ніч на 3 вересня у місті Сучава, в Румунії, мотоцикл зіткнувся з українським туристичним автобусом, внаслідок чого загинули двоє людей. В автобусі знаходилися 67 українців, у тому числі 20 дітей. Вони не зверталися за медичною допомогою. У результаті ДТП загинув водій і пасажир мотоцикла.

Як писало РБК-Україна, у червні у Румунії у дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) потрапив автобус з громадянами України, які поверталися з відпочинку в Болгарії. Зазначалося, що автобус перекинувся, у його салоні знаходилося 60 людей, в основному діти.