ua en ru

Керівництво "Житомирських ласощів" звинувачує Бойка в закликах до захоплення майна підприємства

Керівництво "Житомирських ласощів" звинувачує Бойка в закликах до захоплення майна підприємства

Керівництво ЗАТ "Житомирські ласощі" звинувачує Ігоря Бойка в публічних закликах до захоплення майна підприємства. Про це йдеться в відповідному зверненні-повідомленні в.о. голови правління Олександра Рогаля про кримінальне правопорушення до глави МВС Арсена Авакова, генпрокурора Юрія Луценка, глави СБУ Василя Грицака, керівництва регіональних відділів правоохоронних органів в Житомирській області.

"Підбурюючи громадян до вчинення протиправних дій, І. Бойко умисно вводить їх в оману, розповсюджуючи завідомо неправдиву спотворену інформацію щодо нібито наявності законних підстав для своїх дій", - йдеться у зверненні.


Автори листа акцентують, що "організовані Бойком акції по захопленню фабрики "Житомирські ласощі", зокрема 30 грудня 2015 року, вже мали наслідком грубе порушення громадського порядку, що супроводжувалося насильством, погромами, знищенням майна, захопленням будівель".

Керівництво підприємства запевняє, що діє виключно у межах закону та співпрацює з правоохоронними органами з метою якнайшвидшого притягнення до кримінальної відповідальності Бойка та інших осіб, винних у "рейдерському захопленні" фабрики "Житомирські ласощі" у 2010-2011 роках.

В.о. голови правління просить правоохоронців перевірити викладені в зверненні факти та притягнути Ігоря Бойка до відповідальності а також забезпечити громадський порядок та не допустити захоплення будівель, території, порушення здійснення господарської діяльності ЗАТ "Житомирські ласощі", викрадення, погромів майна фабрики, а також насильства над людьми.

Керівництво "Житомирських ласощів" звинувачує Бойка в закликах до захоплення майна підприємстваКерівництво "Житомирських ласощів" звинувачує Бойка в закликах до захоплення майна підприємстваКерівництво "Житомирських ласощів" звинувачує Бойка в закликах до захоплення майна підприємстваКерівництво "Житомирських ласощів" звинувачує Бойка в закликах до захоплення майна підприємства