ua en ru

До керівника "Укрспирту" Дрожжина виникає безліч питань, - нардеп

До керівника "Укрспирту" Дрожжина виникає безліч питань, - нардеп Фото: Сергій Євтушок

Операція із затримання великої партії необлікованого етилового спирту біля Луцького спиртзаводу ставить під сумнів діяльність в.о. директора державного підприємства "Укрспирт" Олега Дрожжина. Про це своєму блозі написав народний депутат Сергій Євтушок.

"Якщо спирт етиловий вироблявся на державному підприємстві в обхід акцизного податку та "за згодою" контрольного поста Управління по контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління Міндоходів у Волинській області, який розташований прямо на виїзді з території Луцького ЛГЗ , то виникає безліч запитань до керівника Укрспирту Дрожжина О.М. та голови відповідного підрозділу Міндоходів у Волинській області Єлової Н.Ф.", - пише депутат.

Депутат також задається питанням про якість роботи управління безпеки "Укрспирту".

"У структурі Укрспирту є управління безпеки, яке очолює пан Полковників Г.В., особа люстрована. Можливо, функції цих службовців "наводити безпеку" серед трудових колективів? Ставлю під сумнів взагалі доцільність функціонування цього Управління ще й за гроші, які заробляють своєю працею ті ж трудові колективи", - підкреслює Євтушок.

Як повідомлялося раніше, вночі 24 жовтня СБУ провела спецоперацію біля Луцького спиртзаводу, і затримала вантажівку, в якій виявлені 60 двухсотлітрові бочки спирту.