ua en ru

"Рух за реформи" висунув своїх кандидатів до Київради

Політична партія "Рух за реформи" в ході першого Конгресу партії, який відбувся в п'ятницю, 11 вересня, в Києві, висунула своїх кандидатів у депутати Київської міської ради, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, список з 26 кандидатів - експертів з економіки, права, підприємців, громадсько-політичних діячів - очолив лідер "Руху за реформи" Сергій Думчев.

"На основі громадського руху ми створили політичну силу. Так ми зможемо впливати на долю міста зсередини... Ми розробили справжню помісячну програму реалізації справжніх і кардинальних реформ",- сказав Думчев.

За його словами, представники "Руху за реформи" збираються ввести в Київській міській державній адміністрації обов'язковий електронний документообіг, скоротити апарат міської адміністрації, а також ліквідувати комунальні засоби інформації і створити єдиний міський інтернет-ресурс, запровадити адресні пільги на проїзд у комунальному транспорті.

Крім цього, політики обіцяють, що за рік бюджет Києва збільшиться в три рази.

Зекономлені ресурси, за словами Думчева, "Рух за реформи" збирається направити на ремонт доріг, оновлення і розширення транспортного парку, будівництво парковок європейського рівня, програми кредитування соціального житла.