ua en ru

Рудик, Батенко, Мусій і Міщенко можуть увійти в БПП

Рудик, Батенко, Мусій і Міщенко можуть увійти в БПП Фото: Сергій Рудик

Раніше в БПП увійшла нардеп Суслова

У фракцію "Блоку Петра Порошенка" можуть увійти народні депутати Сергій Рудик, Тарас Батенко, Олег Мусій та Сергій Міщенко. Про це РБК-Україна повідомило джерело у фракції БПП.

У той же час джерело не підтвердило входження в БПП Ганни Гопко та Павла Кишкаря, хоча з ними намагалися вести переговори.


При цьому лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак підтвердив, що тривають переговори про укрупнення двох фракцій. На питання РБК-Україна про те, чи буде поповнюватися фракція "НФ" він відповів: "Я не виключаю цього варіанту". Однак не уточнив, чи ведуться такі переговори.

"Я також вважаю, що ми повинні продовжувати переговори з фракціями Радикальної партії Ляшка і "Батьківщиною", - зазначив Бурбак.

Сам Олег Ляшко підтвердив РБК-Україна, що з ним продовжують вести переговори щодо вступу в коаліцію.

"Але це можливо тільки після виконання наших офіційних вимог", - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народний депутат Сергій Лещенко заявив, що президент України Петро Порошенко хоче створити коаліцію за рахунок позафракційних депутатів.

"Вчора у президента були зустрічі з позафракційними депутатами, щоб вони вступили у фракцію БПП і " Народний фронт" і таким чином сформували коаліцію без "Батьківщини". Щоб довести чисельність двох фракцій до того розміру, якого вимагає коаліція без участі "Батьківщини", - розповів Лещенко.