ua en ru

У Рівному на пожежі в житловому будинку загинув чоловік

У Рівному на пожежі в житловому будинку загинув чоловік Фото: пожежа в житловому будинку Рівного (прес-центр ДСНС)

Тіло 44-річного чоловіка без ознак життя виявили на підлозі в одній із кімнат

У Рівному в житловому будинку по вулиці Грабник, 8 сталася пожежа, внаслідок якої загинула одна людина. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що за вказаною адресою було направлено чергове відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини на двох пожежних автоцистернах та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

"По прибуттю на місце виклику бійці ДСНС встановили, що осередок пожежі знаходиться в одній із кімнат житлового будинку. Рятувальники в апаратах захисту органів дихання увійшли в задимлений будинок, де в одній із кімнат на підлозі виявили тіло 44-річного чоловіка без ознак життя", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, через значне задимлення пожежники працювали в апаратах захисту органів зору та дихання.

У Рівному на пожежі в житловому будинку загинув чоловікУ Рівному на пожежі в житловому будинку загинув чоловік

Фото: пожежа в житловому будинку Рівного (прес-центр ДСНС)

"На ліквідацію пожежі рятувальники подали два водяні стволи. О 04:40 пожежа була локалізована, а о 05:00 повністю ліквідована. Причина пожежі й трагічної загибелі чоловіка встановлюється", - доповіли в ДСНС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області 10 листопада 2017 року сталася пожежа, в результаті події загинула жінка.