ua en ru

У Рівному для споживачів газу відкрили сучасний центр обслуговування

1 серпня в Києві по вулиці Грушевського, 77 ПАТ "Рівнегаз" та ТОВ "Рівнегаз Збут" відкрили новий Центр обслуговування клієнтів (ЦОК). Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Рівнегазу".

Тепер понад 110 тис. побутових споживачів газу обласного центру та Рівненського району зможуть в одному місці не тільки швидко і якісно отримувати консультації з питань газопостачання, але і здійснювати необхідні операції - від оплати послуг до отримання технічних умов на приєднання до мереж.

Зазначається, що відкриття ЦОК стало черговим етапом реалізації комплексної стратегії переходу до європейських стандартів клієнтського сервісу газової галузі Рівненської області. Фахівці ЦОК здатні за день прийняти більш 800 клієнтів. В клієнтській зоні працюють 17 менеджерів, які можуть дати консультацію по широкому колу питань по газопостачанню.

"Робота нового центру полягає у наданні споживачам широкого спектру послуг - починаючи від укладання договорів на розподіл і постачання газу, видачі довідок і консультацій за особовим рахунком, закінчуючи оформленням технічної документації на підключення до газової мережі", - розповідає начальник Управління клієнтського сервісу Володимир Новосад.

Однією з новинок Центру стала автоматизована електронна черга. Програмне забезпечення дозволяє оптимально розподілити клієнтські потоки.