ua en ru

У Рівному невідомі підпалили авто і будинок місцевого депутата

У Рівному невідомі підпалили авто і будинок місцевого депутата Фото: поліція (instagram.com/dnepr_police)

Вогнем знищено автомобіль повністю, в будинку пошкоджено стіни та двері

У Рівному невідомі підпалили автомобіль і будинок 40-річного місцевого жителя у ніч на сьогодні, 14 грудня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Рівненської області.

"Сьогодні, 14 грудня, близько двох годин ночі в поліцію надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Хліборобів", - йдеться в повідомленні.

У поліції заявили, що сталося займання житлового будинку та автомобіля Mercedes-Benz GL 500, які належать 40-річному жителю. Рятувальники ліквідували пожежу. Вогнем знищено автомобіль повністю, в будинку, де знаходився тільки власник, пошкоджено стіни та двері.

Так, за попередньою інформацією, причиною пожежі є підпал. За фактом навмисного пошкодження майна шляхом підпалу відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що пожежа спалахнула в приватному господарстві на вулиці Хліборобів, 1-А в Києві, за кілька хвилин до двох годин ночі. Загорівся не тільки автомобіль, але і тераса будинку, що належить 76-річній Людмилі Бабат, мамі депутата Рівненської міської ради Олександра Бабата.

У Рівному невідомі підпалили авто і будинок місцевого депутатаУ Рівному невідомі підпалили авто і будинок місцевого депутата

Фото: невідомі підпалили авто і будинок (rv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Рівному невідомі кинули "коктейль Молотова" в приміщення грального закладу.