ua en ru

У Рівному у дворі приватного будинку вибухнула граната

У Рівному у дворі приватного будинку вибухнула граната Фото: у дворі приватного будинку вибухнула граната (rv.npu.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Рівному сьогодні вночі, 22 січня 2018 року, у дворі приватного будинку вибухнула граната. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

"Близько третьої ночі сьогодні, 22 січня, у приватному господарстві 43-річного рівнянина на вулиці Бориса Степанишина пролунав вибух. На щастя, ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці встановили, що подружжя прокинулося від вибуху гранати РГД-5 на подвір’ї, у результаті якого пошкоджено газон, вікно та фасад будинку.

Наразі за вказаним фактом порушено кримінальну справу за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Бердянську (Запорізька область) зловмисник підірвав гранату, в результаті події троє поліцейських отримали важкі поранення.