ua en ru

У Рівному 4 особам повідомили про підозру в незаконній організації грального бізнесу

У Рівному 4 особам повідомили про підозру в незаконній організації грального бізнесу Фото: гральні автомати (Shawn Rutkowski flickr.com)

Особи підозрюються в організації в Рівному діяльності 4 гральних закладів

Правоохоронці повідомили 4 особам про підозру в незаконній організації грального бізнес. Про це повідомила прес-служба прокуратури Рівненської області.

Підозрювані є вихідцями з Рівненської та Житомирської областей.

Правоохоронці заявили, що громадяни у порушення вимог законодавства організували на території міста Рівне діяльність 4 гральних закладів та проведення у них азартних ігор під виглядом розповсюдження лотерей.

"Зловмисники використовували ряд нежитлових приміщень, де встановили персональні комп’ютери з відповідним програмним забезпеченням, призначеним для отримання доступу до серверів із симуляторами гральних автоматів. Можливість доступу до азартних ігор надавалась через мережу інтернет з внесенням гравцем ставки, що дає можливість отримати виграш, а результат повністю або частково залежав від випадковості", - заявили в прокуратурі.

У відомстві уточнили, що протиправну діяльність викрили і припинили в серпні 2017 року.

"Під час проведення понад 30 санкціонованих обшуків у приміщеннях гральних закладів вилучено понад 300 одиниць комп’ютерної техніки з відповідним програмним забезпеченням, гроші, одержані від внесення гравцями ставок. Доказову базу поповнили також вилучені 50 мобільних терміналів та чорнова документація. За ініціативи прокуратури Рівненським міським судом на вилучене майно накладено арешт", - зазначили в прокуратурі.

Нагадаємо, раніше прокуратура та СБУ затримали на хабарі податківця з Полтавської області.