ua en ru

Прокуратура та СБУ затримали на хабарі податківця з Полтавської області

Прокуратура та СБУ затримали на хабарі податківця з Полтавської області Фото: хабар (прес-служба ГПУ)

ГПУ і СБУ затримали чиновника ДФС в Полтавській області

Генеральна прокуратура України (ГПУ) спільно з СБУ затримали на хабарі чиновника ГУ Держфіскальноїслужби (ДФС) в Полтавській області. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Сьогодні, 14 вересня, було викрито начальник відділу протидії незаконному обігу підакцизних товарів оперативного управління Головного управління ДФС в області, який вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 2500 доларів з фізичної особи підприємця за повернення тимчасово вилученого майна і непритягнення останнього до адміністративної відповідальності за нібито порушення встановленого порядку зберігання і транспортування алкогольних напоїв

Зловмисник був затриманий, в даний час проводиться комплекс слідчих і розшукових дій з метою встановлення всіх обставин злочину, а також вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Досудове розслідування триває.

altalt

Фото: затримання (прес-служба ГПУ)

За вчинений злочин затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше СБУ затримала на хабарі в 70 тис. доларів заступника голови одного з департаментів ПАТ "Укрзалізниці".