ua en ru

У Рівненській області затримали на хабарі депутата міської ради

У Рівненській області затримали на хабарі депутата міської ради Фото: затримання (поліція Рівненської області)

Депутат зі своїм заступником вимагали хабар за неперешкоджання веденню бізнесу

Вчора, 3 серпня, співробітники управління захисту економіки поліції Рівненській області затримали депутата місцевої міськради і його заступника в отриманні хабара в розмірі 18 тисяч гривень за неперешкоджання підприємницької діяльності. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Поліцейські встановили, що 24-річний депутат, який одночасно є головою громадського формування, за попередньою змовою зі своїм 24-річним заступником систематично отримують хабарі за неперешкоджання підприємцям у здійсненні ними діяльності.

Повідомляється, поліція затримала помічника депутата на АЗС в районному центрі при отриманні чергового "траншу" у 9 тисяч гривень. Також задокументовано кілька фактів вимагання та отримання хабарів на загальну суму 18 тисяч гривень.

Слідчі обшукали приміщення офісу, автомобілі та квартири осіб, причетних до скоєння злочину. Зловмисники затримані та знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання. Слідчі встановлюють інші факти протиправної діяльності.

altalt

Фото: затримання (прес-служба поліції Рівненської області)

Нагадаємо, раніше в Маріуполі (Донецька область) затримали співробітницю податкової інспекції на хабарі у розмірі 100 тисяч гривень.