ua en ru

У Рівненській області керівника підрозділу війсьсккомату затримали на хабарі

У Рівненській області керівника підрозділу війсьсккомату затримали на хабарі Фото: затримання хабарника (ssu.gov.ua)

Керівник міського військкомату обіцяв призовнику звільнити його від армії

У Рівненській області Служба безпеки України затримала на хабарі керівника підрозділу одного з об’єднаних міських військових комісаріатів. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланнчям на прес-центр СБУ.

Як встановили оперативники спецслужби, начальник служби захисту інформації пообіцяв потенційному призовнику "вирішення питання" про звільнення останнього від військового призову до армії. Вартість своїх "послуг" зловмисник оцінив у 800 доларів.

"Правоохоронці затримали зловмисника в одному із населених пунктів області після отримання всієї суми неправомірної вигоди. У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, зловмиснику повідомлення про підозру", - зазначили в СБУ.

Наразі правоохоронці вирішують питання про обрання посадовцю міри запобіжного заходу та відсторонення його від посади у військкоматі.

Фото: затримання хабарника (ssu.gov.ua)

Нагадаємо, нещодавно СБУ затримала у Дніпрі адвоката на пропозиції хабара співробітнику СБУ. Місцевий адвокат запропонував слідчому обласного управління СБУ 20 тис. доларів, щоб повернути бізнесмену техніку, вилучену правоохоронцями, та не притягувати до відповідальності фігурантів справи.