ua en ru

У Рівненській області сталася ДТП за участю військових, 4 поранених

У Рівненській області сталася ДТП за участю військових, 4 поранених Фото: ДТП сталася у Рівненській області

Автомобіль з військовими зіткнувся з вантажівкою

У Рівненській області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю військових, 4 поранених. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

"Сьогодні, 5 жовтня, близько обіду на автодорозі "Київ-Чоп" зіткнулися дві вантажівки. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди четверо осіб отримали незначні тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, встановлено, що водій автомобіля "КрАЗ", у якому перебували військові, здійснюючи маневр розвороту, не врахував дорожньої обстановки та не надав перевагу у русі вантажівці SCANIA.

Внаслідок зіткнення водій SCANIA отримав травму ноги, однак від госпіталізації відмовився. Троє військовослужбовців отримали незначні ушкодження та після надання медичної допомоги відпущені.

У Рівненській області сталася ДТП за участю військових, 4 пораненихУ Рівненській області сталася ДТП за участю військових, 4 пораненихУ Рівненській області сталася ДТП за участю військових, 4 пораненихУ Рівненській області сталася ДТП за участю військових, 4 поранених

Фото: ДТП у Рівненській області

Наразі на місці події працюють слідчі та військова інспекція.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області внаслідок зіткнення вантажівки і автобуса загинув один чоловік, ще 13 отримали травми.