ua en ru

У Рівненській області сталася сутичка між поліцейськими і незаконними здобувачами бурштину

У Рівненській області сталася сутичка між поліцейськими і незаконними здобувачами бурштину Фото: місце події (npu.gov.ua)

Невідомі в масках і з битами заблокували проїзд правоохоронців і розбили камінням службові автомобілі

У Рівненській області сталася сутички між поліцейськими і незаконними здобувачами бурштину. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу поліції Рівненської області.

Як повідомляється, невідомі в масках і з битами заблокували проїзд правоохоронців і розбили камінням службові автомобілі. Під час нападу кілька поліцейських отримали травми, проте зброю проти зловмисників силовики не застосовували.

У Рівненській області сталася сутичка між поліцейськими і незаконними здобувачами бурштинуФото: місце пригоди

У результаті конфлікт вдалося врегулювати. Про затримання нападників не повідомляється.

Нагадаємо, раніше в Рівненській області близько 150 місцевих жителів, незадоволених діями правоохоронців щодо протидії незаконному видобутку бурштину-сирцю, перекрили автодорогу "Київ-Ковель-Ягодин", результаті постраждали 8 поліцейських.

Місцеве видання повідомляє, що протестувальники, жителі Клесова і навколишніх сіл, вимагали звільнення керівника Сарненського райвідділу поліції Сергія Смаглюка та керівника управління захисту економіки в Рівненській області В'ячеслава Ефтения.