ua en ru

У Рівненській області на пожежі житлового будинку загинуло 2 людини

У Рівненській області на пожежі житлового будинку загинуло 2 людини Фото: наслідки пожежі (ДСНС)

На місці загоряння рятувальники виявили тіла матері та сина

У Рівненській області 3 березня 2018 року сталася пожежа в приватному житловому будинку, внаслідок якої загинуло двоє людей. Загоряння сталося на вул. Зелена в с. Срібне Радивилівського району, повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що на місце виклику було направлено два чергові відділення 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Радивилів, а по прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що горить житловий будинок, дерев’яний, розміром 12х7м.

"У з’язку з сильним задимленням бійці ДСНС працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. Провівши розвідку в одній із кімнат, рятувальники виявили два тіла без ознак життя: власницю помешкання 1927 року народження та її сина 1961 року народження", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, вже о 00:34 пожежу вдалося локалізувати, а о 02:45 повністю ліквідувати. У ДСНС доповіли, що вогнем пошкоджено перекриття в житловій кімнаті на площі 8 м кв., а також знищено меблі й речі домашнього вжитку в кімнаті житлового будинку.

У Рівненській області на пожежі житлового будинку загинуло 2 людиниУ Рівненській області на пожежі житлового будинку загинуло 2 людини

Фото: пожежа в Рівненській області (ДСНС)

Як повідомляється, до ліквідації пожежі було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та 9 рятувальників. Наразі всі обставини пожежі й трагічної загибелі громадян з’ясовують фахівці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на пожежах в Україні за тиждень, із 19 по 25 лютого 2018 року, загинуло 55 осіб.