ua en ru

У Рівненській області на пожежі приватного будинку загинув чоловік

У Рівненській області на пожежі приватного будинку загинув чоловік Фото: пожежа (dsns.gov.ua)

Під час гасіння пожежі було виявлено тіло господаря 1950 року народження

У Рівненській області сталася пожежа в приватному господарстві за адресою селище міського типу Клевань, Рівненського району, внаслідок якої загинула одна людина. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що на місце пожежі було направлено чергове відділення рятувальників 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Клевань та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

"Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що пожежа виникла в одноповерховому, дерев’яному житловому будинку. На гасіння рятувальники подали один водяний ствол. Пожежу було локалізовано о 23:44 та ліквідовано о 00:05. Під час гасіння було виявлено тіло господаря 1950 року народження", - йдеться в повідомленні.

Як доповіли у відомстві, до ліквідації пожежі залучалося 5 рятувальників та 2 одиниці техніки, причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Рівненській області 26 листопада 2017 року сталася пожежа в приватному житловому будинку в селищі міського типу Рокитне Рокитнівського району, внаслідок якої загинуло двоє дітей.