ua en ru

В Рівненькій області поліція затримала вантажівку з нелегально добутою деревиною

В Рівненькій області поліція затримала вантажівку з нелегально добутою деревиною Фото: за фактом події відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 (незаконна порубка лісу) ККУ

Деревину поліцейські вилучили, а слідчі взяли покази у водія

У Сарненському районі Рівненької області 23 липня правоохоронці спільно з працівниками Сарненського лісгоспу виявили автомобіль "Daf", завантажений колодами породи "сосна". Про це у неділю, 24 липня, повідомили в прес-службі Національної поліції в Рівненської області.

Деревину поліцейські вилучили, а слідчі взяли покази у водія.


"Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що за кермом вантажівки перебував 34-річний мешканець села Стрільськ Сарненського району. Причіп автомобіля був завантажений колодами довжиною два метри та загальною кількістю майже 28 метрів кубічних. Оскільки чоловік на деревину не показав жодних відповідних документів, її правоохоронці вилучили та відвантажили на територію Сарненського відділу поліції", - йдеться в повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюють походження деревини та законність її перевезення. За результатами перевірки буде прийняте відповідне процесуальне рішення, додали в Нацполіції.

Також відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 (незаконна порубка лісу) ККУ.

Нагадаємо, за правопорядком на хресній ході в Києві буде стежити 4,5 тис. поліцейських.