ua en ru

В Рівненській області чоловік побив прокурора під час допиту

В Рівненській області чоловік побив прокурора під час допиту Фото: за фактом умисного заподіяння тілесних ушкоджень відкрите кримінальне провадження

Медики діагностували у жінки-прокурора закриту черепно-мозкову травму та струс мозку

У Рівненській області учасник кримінального провадження побив жінку-прокурора під час допиту. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Інцидент стався у вівторок, 31 січня, у приміщенні прокуратури Рівненської області.

"Чоловік наніс один удар жінці в область грудної клітки, від чого остання впала, вдарившись головою, та втратила свідомість", - зазначається у повідомленні.

Співробітницю прокуратури направили до лікарні, де медики діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

"Після прибуття працівників поліції на місце події чоловік відмовився давати пояснення своїм діям, зіславшись на погане самопочуття, та повністю заперечив причетність до побиття жінки", - зазначають в прокуратурі.

За фактом умисного заподіяння прокурору тілесних ушкоджень під час виконання ним службових обов’язків відкрите кримінальне провадження. За вказане кримінальне правопорушення передбачено покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Нагадаємо, бізнесмен звинувачує київських правоохоронців у незаконному вилученні майна.