ua en ru

У Рівненській області у місцевого мешканця вилучили зброю та наркотики

У Рівненській області у місцевого мешканця вилучили зброю та наркотики Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Зловмисникові загрожує до 7 років позбавлення волі

У Рівненській області у в Новій Українці 9 вересня 2017 року у місцевого мешканця правоохоронці вилучили зброю та наркотики. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Рівненській області у Facebook.

"У рамках оперативно-профілактичних заходів "Зброя, вибухівка" правоохоронці дев’ятого вересня у господарстві жителя дачного масиву в Новій Українці виявили наркотики, обладнання для їх виготовлення, гранати і вибухівку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у ході обшуків правоохоронці вилучили у 37-річного місцевого мешканця 15 грамів марихуани, стебла сухих рослин конопель, два згортки фольги із залишками метамфітаміну, а також пристрій для приготування та вживання наркотичної речовини.

Крім того, у помешканні 37-річного чоловіка виявили гранати, предмет циліндричної форми у картонному корпусі, обмотаний клейкою стрічкою із металевим кільцем, два предмети у пластиковому чорному корпусі, один із яких схожий на ручну гранату, а інший обмотаний клейкою стрічкою та прозорою плівкою.

"Житель села Нова Українка за свої протиправні діяння відповідатиме за чотирма статтями Кримінального кодексу України, максимальне покарання за все скоєне передбачає позбавлення волі на сім років", - йдеться у повідомленні.

altaltaltalt

Фото: у Рівненській області поліція вилучили зброю та наркотики (facebook.com/police.in.Rivne.region)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура Вінницької області знешкодила групу, яка збувала зброю та наркотики.