ua en ru

Прокуратура Вінницької області знешкодила групу, яка збувала зброю та наркотики

Прокуратура Вінницької області знешкодила групу, яка збувала зброю та наркотики Фото: три людини заарештовані (facebook.com/don.gp.gov.ua)

Правоохоронці вилучили арсенал зброї і наркотики

У Вінницькій області прокуратура знешкодила групу, яка займалася збутом зброї та наркотиків. Про це повідомила прес-служба прокуратури регіону.

"Прокуратурою Вінницької області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно організованої злочинної групи, яка контрабандним шляхом переміщала в Україну та збувала автоматичну зброю, боєприпаси, наркотичні та психотропні речовини", - розповіли в прокуратурі.

За результатами проведення на території Закарпатської області спланованої прокуратурою Вінницької області та Службою безпеки спецоперації із знешкодження транснаціонального контрабандного каналу, правоохоронці вилучили 3 автоматичні пістолети Grand Power з глушником, пістолети VZOR 70 та VZOR 50, 4 пістолети-кулемети моделі Scorpion та понад 600 боєприпасів до них. Крім того, вилучено понад 250 грам кокаїну та понад 40 грам психотропної речовини метамфетамін.

"В ході розслідування встановлено, що вказані злочини вчинялись організованою злочинною групою. Наразі троє обвинувачених знаходяться під вартою", - заявили в прокуратурі.

Нагадаємо, у місті Павлоград Дніпропетровської області поліцейські вилучили незареєстровану зброю у місцевого мешканця.