ua en ru

У Рівненській області затримали двох місцевих жителів за напад на іноземця

У Рівненській області затримали двох місцевих жителів за напад на іноземця Фото: місце події

Поліція встановили особи зловмисників

У місті Вараш Рівненської області двоє невідомих напали вночі на англійця, який приїхав до дружини. Чоловіка побили і відібрали майно, гроші та документи, повідомляє прес-служба поліції.

46-річний англієць приїхав у Варош до жінки з дитиною. 9 листопада він вирішив пофотографути нічне місто. Під час прогулянки на нього напали двоє чоловіків.

У Рівненській області затримали двох місцевих жителів за напад на іноземцяУ Рівненській області затримали двох місцевих жителів за напад на іноземцяУ Рівненській області затримали двох місцевих жителів за напад на іноземцяУ Рівненській області затримали двох місцевих жителів за напад на іноземцяУ Рівненській області затримали двох місцевих жителів за напад на іноземця
Фото: нападники, викрадені речі

Один з нападників повалив англійця на землю. Уже вдвох вони почали бити його ногами і руками. Після цього відібрали фотоапарат, документи, золотий перстень, мобільний телефон та гаманець, у якому було 35 гривень і 35 фунтів стерлінгів.

Про подію дружина потерпілого повідомила в поліцію. Правоохоронці встановили особи нападників. Ними виявилися 19 та 23-річні чоловіки.

"Вони зізнаються у скоєному і не можуть пояснити причини свого вчинку", - розповіли в поліції.

У затриманих поліцейські вилучили крадені речі. Готується клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Правоохоронці з'ясували, що 19-річний зловмисник вже був на лаві підсудних за скоєння крадіжки.

Обом загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком на шість років.

"Сам же іноземець розповідає, що вже шість років відвідує Україну, і це вже другий подібний прикрий випадок, який стався з ним, але з побиттям - вперше. При цьому зізнається, що частково сам винен у тому, що сталося, адже не подумав, що таке може трапитися вночі з іноземцем", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі затримали поліцейських, які грабували людей.