ua en ru

Роуд-шоу нацпроектів України розпочнеться 31 жовтня в 16 фінансових центрах світу

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами планує провести роуд-шоу - презентацію Національних проектів провідним представникам міжнародного бізнесу, повідомляє прес-служба агентства.

Роуд-шоу відбудеться у 16 найбільших фінансових центрах світу, перший етап якого розпочинається 31 жовтня 2011 року в Лондоні.
Реалізація роуд-шоу є одним із компонентів інвестиційної реформи. Загальною та основною метою реформи є активне залучення прямих іноземних інвестицій в економіку України, формування позитивного інвестиційного іміджу України в світі, а також позиціонування України як провідного фінансового, політичного та бізнес-центру у Східній Європі.

Впродовж кампанії роуд-шоу (перший етап якого триватиме приблизно два місяці) українська делегація відвідуватиме найбільші фінансові центри світу, що знаходяться в Америці, Європі, Азії та на Близькому Сході. Проведення презентацій відбувається за формулою "Один день - одне місто".

В кожній презентаційній точці роуд-шоу будуть представлені відомості про інвестиційний клімат та інвестиційне законодавство України, інформація про держінвестпроект.

Формат road-show передбачає можливість підписання контрактів та угод стосовно конкретних інвестиційних та Національних проектів, що значно прискорює процес залучення іноземних інвестицій.

Роуд-шоу передбачає презентацію наступних національних проектів: LNG-Термінал, Олімпійська надія-2022, Чисте місто, Відкритий світ, Енергія природи та кількох інших, залежно від країни, де відбувається конкретна презентація.