ua en ru

У Ростовській області триває суд над Савченко, звинувачення досліджує речові докази

У Ростовській області триває суд над Савченко, звинувачення досліджує речові докази Фото: Надія Савченко

Савченко звинувачують у коригуванні обстрілу, під час якого загинули російські журналісти

У Донецькому міському суді Ростовської області триває засідання суду у справі української льотчиці, народного депутата України Надії Савченко. Свідків сьогодні немає, прокурор проводить дослідження речових доказів, повідомляє "Медіазона".

"Після закритого допиту глави самопроголошеної ЛНР Ігоря Плотницького сторона обвинувачення продовжує оглядати речові докази та відеозаписи", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив адвокат Савченко Марк Фейгін в Twitter, суд розпочався з клопотання сторони обвинувачення про долучення матеріалів з мережі інтернет про вчорашнє закрите засідання з допитом Плотницького.

"Суд почався з клопотання сторони обвинувачення про долучення матеріалів з мережі інтернет по вчорашньому закритому засіданні з допитом Плотницького", - написав адвокат.

"Нас з Полозовим мають намір притягнути до кримінальної відповідальності за розміщення матеріалів у мережі інтернет про допит Плотницького", - додав він.

За рішенням суду, як повідомив Фейгін, окрему ухвалу про притягнення до кримінальної відповідальності адвокатів Фейгіна і Полозова буде винесено разом з вироком.

Відзначимо, в Росії Савченко звинувачують у коригуванні обстрілу, під час якого загинули журналісти ВГТРК Ігор Корнелюк і Антон Волошин.

Нагадаємо, вчора, 18 листопада 2015 року, на суді над Савченко проходив допит лідер самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігоря Плотницького.