ua en ru

В Ростовській області розпочалися навчання військової авіації

В Ростовській області розпочалися навчання військової авіації Фото: В Ростовській області розпочалися навчання військової авіації

У навчаннях беруть участь близько 20 літальних апаратів, серед них фронтові бомбардувальники Су-24М, транспортні вертольоти Мі-8 і транспортно-десантні Мі-26

У Ростовській області (РФ) сьогодні, 12 серпня, почалися льотно-тактичні навчання, в яких задіяні бомбардувальники Су-24М і вертольоти Мі-8 і Мі-26. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерела в Міністерстві оборони Росії.

Повідомляється, що в навчаннях беруть участь близько 20 літальних апаратів, серед них фронтові бомбардувальники Су-24М, транспортні вертольоти Мі-8 і транспортно-десантні Мі-26.

Також у навчаннях беруть участь понад 300 пілотів, бортових фахівців та спеціалістів наземних служб авіаційних військових частин четвертої Армії ВПС і ППО, дислокованих в Ростовській області.

Нагадаємо, в Калінінградській області Росії пройшли навчання з бомбардувальної та ракетної підготовці авіації Військово-морського флоту на Балтійському морі, на снарядах помічені напису "На Берлін!" і "За Сталіна!".