ua en ru

У Ростові-на-Дону почалася ідентифікація тіл загиблих в авіакатастрофі

У Ростові-на-Дону почалася ідентифікація тіл загиблих в авіакатастрофі Фото: місце аварії Boeing 737-800

В аеропорту Ростова-на-Дону працює український консул

В Ростові-на-Дону почався процес ідентифікації останків загиблих в авіакатастрофі Boeing в Росії. Про це повідомив представник Генерального консульства України в Ростові-на-Дону Олександр Гончаров в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Не всі, але більшість (родичів загиблих українців, - ред.) вже прибули в Ростов-на-Дону. З усіма є контакти, в аеропорту працює наш консул. Вже розпочата робота з ідентифікації тіл загиблих, перевезення в лікарню Ростова, де буде проводитися ідентифікація. Родичі всіх загиблих здають біоматеріали, щоб встановити родинні зв'язки", - розповів він.

За словами Гончаров, процес ідентифікації триватиме мінімум від двох тижнів до місяця. Він зазначив, що консульство надає всебічну підтримку рідним загиблих в авіакатастрофі.

Нагадаємо, Boeing 737-800 компанії Flydubai, що летів з Дубаї, зазнав аварії в Ростові-на-Дону під ранок суботи, 19 березня. Літак впав лівіше злітно-посадкової смуги при посадці в умовах поганої видимості. Слідчий комітет розглядає три основні версії катастрофи: технічна несправність, складні погодні умови, помилка екіпажу. На борту перебувало 55 пасажирів і 7 членів екіпажу, всі вони загинули. Серед загиблих 8 українців.

19 березня перша машина з тілами загиблих в авіакатастрофі в Ростові-на-Дону вирушила в міське установа судмедекспертизи для початку процедури впізнання.