ua en ru

На російській Кубані стався землетрус магнітудою 4,6

На російській Кубані стався землетрус магнітудою 4,6 Фото: землетрус на Кубані

Поштовхи відчувалися і в інших районах краю

У неділю, 30 жовтня, в Апшеронському районі Краснодарського краю РФ стався підземний поштовх магнітудою 4,6 балів. За попередньою інформацією, поштовхи відчувалися і в інших районах краю, передає РИА Новости.

За даними Європейського середземноморського сейсмологічного центру (EMSC), магнітуда землетрусу склала 4,6 балів.

"О 08:40 мск 30.10.2016 від оперативного чергового ЄДДС МО Апшеронський район надійшло повідомлення про підземний поштовх", - йдеться в повідомленні ГУ МНС Росії по регіону.

Уточнюється, що сейсмічна станція в місті Обнінськ зафіксувала сейсмоподію о 08:27. Епіцентр знаходився між Туапсе і селищем Нефтегорськ, на глибині 10 кілометрів.

За попередніми даними, поштовхи відчувалися також у Туапсинському і Апшеронському районах, у Сочі і місті Гарячий Ключ Краснодарського краю.

"Організовано роботу робочих груп із обстеження території. Також працюють ОГ (оперативні групи) пожежно-рятувальних гарнізонів цих муніципальних утворень. Інформація уточнюється", - додали у відомстві.

Поки що жертв чи постраждалих від землетрусу не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сильний землетрус стався в неділю, 30 жовтня, в центральній Італії (магнітуда понад 6,1 бала).