ua en ru

Російському офіцеру з СЦКК заборонили в'їзд в Україну на 3 роки, - Слободян

Російському офіцеру з СЦКК заборонили в'їзд в Україну на 3 роки, - Слободян Фото: Олег Слободян (dpsu.gov.ua)

Російський офіцер відвідував окупований Крим через закриті урядом України пункти пропуску

Офіцеру Російської Федерації із Спільного центру з контролю і координації на Донбасі (СЦКК) заборонили в'їзд на територію України на 3 роки. Про це повідомив спікер Державної прикордонної служби України Олег Слободян Facebook.

"Російські офіцери, які входили до складу СЦКК, вчора ввечері виїхали з України. Оформлення проходило в пункті пропуску "Гоптівка" на Харківщині. При оформленні був виявлений офіцер, підполковник, відвідував тимчасово окупований Крим через закриті урядом України пункти пропуску. В ході співбесіди він підтвердив, що у квітні 2017 року в'їжджав в Крим через тимчасово закритий пункт пропуску "Сімферополь", - написав Слободян.

Так, на підставі чинного законодавства України співробітники прикордонної служби закрили в'їзд російському офіцерові в Україну на 3 роки.

Російські офіцери, які входили до складу СЦКК вчора ввечері виїхали з України. Оформлення проходило у пункті пропуску "М...

Опубліковано Oleh Slobodyan 19 грудня 2017 р.

Нагадаємо, 18 грудня російські військові з Спільного центру з координації та контролю (СЦКК) на Донбасі покинули територію так званої "Донецької народної республіки".