ua en ru

Російське командування продовжує скорочувати виплати бойовикам ДНР/ЛНР, - розвідка

Російське командування продовжує скорочувати виплати бойовикам ДНР/ЛНР, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Серед бойовиків на Донеччині росте невдоволення рішенням керівництва про збільшення терміну перебування на передовій

Російське командування на Донбасі продовжує скорочувати виплати бойовикам самопроголошених Донецької та Луганської "народних республік". Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Зростає рівень незадоволеності особового складу з'єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ рішенням командування про збільшення термінів перебування на передових позиціях (від 4 тижнів і більше) і змін у виплатах за бойове чергування (1% від добового грошового забезпечення), яке надалі буде нараховуватися тільки військовослужбовцям, які несуть службу безпосередньо в передових підрозділах", - йдеться в повідомленні

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 16 червня Керівництво РФ підозр...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 15 червня 2017 р.

Нагадаємо, вчора розвідка повідомляла, що у зв'язку з поглибленням бюджетних проблем російського командування, бойовикам на Донбасі істотно скоротили розмір грошових виплат за виконання бойових завдань".