ua en ru

Російське командування має намір збільшити "грошове утримання" бойовиків ДНР/ЛНР

Російське командування має намір збільшити "грошове утримання" бойовиків ДНР/ЛНР Фото: Дмитро Тимчук

Збільшення "зарплат" стосується виключно тих місцевих бойовиків і російських найманців, хто уклав контракти з ватажками ДНР/ЛНР

Російське командування має намір збільшити "грошове утримання" бойовиків так званих "Донецької/Луганської народних республік" (ДНР/ЛНР). Про це в Facebook повідомляє лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Російським військовим керівництвом прийнято рішення про поетапне збільшення "грошового утримання" рядового та сержантського складу у 1-му АК ДНР і 2-м АК ЛНР", - йдеться в повідомленні.


Як наголошується, збільшення "зарплат" стосується виключно тих місцевих бойовиків і російських найманців, хто уклав контракти з військовим керівництвом ДНР і ЛНР, а також з "органами комплектування Південного військового округу РФ".

"Інших "добровольців", "козаків" і пр. дане рішення не стосується. Одночасно командуванню обох територіальних формувань з боку адміністрації президента РФ поставлено завдання "навести порядок" з урахуванням особового складу та виплатою грошового забезпечення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що штаб антитерористичної операції (АТО) констатує загострення ситуації на окупованому Донбасі.