ua en ru

Російські спецназівці терміново покидають Брянку, - Генштаб

Російські спецназівці терміново покидають Брянку, - Генштаб Фото: російські військові

Росія намагається приховати перебування своїх військових на Донбасі

Російські військовослужбовці 3-ї бригади спеціального призначення в терміновому порядку покидають місто Брянка Луганської області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генерального штабу Збройних Сил України.

"Військовослужбовці, які входять до складу 3-ї бригади спеціального призначення Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації терміново покидають місто Брянка Луганської області, де протягом тривалого часу квартирувались і виконували диверсійно-розвідувальні завдання на окупованій території сходу України", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, особовий склад з'єднання повертається в пункт постійної дислокації. Літак, який повинен передислокувати російських військовослужбовців, прибув на аеродром у Міллерово (Ростовська область), звідки найближчим часом відправиться в Самару.

"Примітним є той факт, що передислокація російських спецназівців почалася відразу, як тільки українська сторона продемонструвала всьому світу незаперечний факт присутності російських військовослужбовців на сході України. Таким чином, Російська Федерація намагається приховати сам факт присутності своїх військовослужбовців на території Донецької і Луганської областей та їх участь у бойових діях проти українських військових", - повідомили в Генштабі.

Нагадаємо, 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади затримали двох російських спецназівців із складу диверсійно-розвідувальної групи противника.

Сьогодні військових РФ доставили в Київ. Їм було висунуто підозру у вчиненні терористичного акту.