ua en ru

Російські пранкери поспілкувалися з послом США в ООН

Російські пранкери поспілкувалися з послом США в ООН Фото: Ніккі Хейлі (unmultimedia.org)

Пранкери поспілкувалися з послом США в ООН Хейлі від імені прем'єра Польщі

Російські пранкери розіграли посла Сполучених Штатів Америки в Організації Об'єднаних Націй Ніккі Хейлі, зателефонувавши від імені нового прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького. Про це повідомляє The Hill.

Так, пранкери - Володимир Кузнєцов і Олексій Столяров завантажили відео в YouTube 22 грудня, на якому жінка, ідентифікована як Хейлі, вважає, що розмовляє з польським прем'єр-міністром.

йшлося про голосування за резолюцію, в якій засуджувалось рішення президента США Дональда Трампа визнати Єрусалим столицею Ізраїлю. Польща була однією з 35 країн, які утрималися від голосування.

У ході розмови з Хейлі один з пранкерів запитав Хейлі про вигаданому острові Біно в Південно-Китайському морі.

"Ви знаєте Біно?" - запитав пранкери. "Так, так", - відповіла Хейлі.

За словами пранкерів, у них були вибори, і ми вважаємо, що Росія втрутилася в них.

"Так, абсолютно, вони це зробили", - відповіла Хейлі. "Ми дуже уважно стежили за цим, і я думаю, що ми будемо продовжувати спостерігати, оскільки нас хвилюють питання, які продовжують розвиватися в Південно-Китайському морі".

Представник Хейлі, Джон Дегори, відмовився від коментарів після оприлюднення відео виданням "The Post and Courier".

Нагадаємо, Столярів напередодні, 22 вересня, близько години спілкувався зі спецпредставником Держдепу США Куртом Волкером від імені секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова.