ua en ru

Російська сторона СЦКК не гарантує безпеку робіт на місці пориву ЛЕП в Авдіївці

Російська сторона СЦКК не гарантує безпеку робіт на місці пориву ЛЕП в Авдіївці Фото: російська сторона СЦКК не гарантує безпеку робіт на місці прориву ЛЕП

Щойно дозвіл на проведення робіт буде отримано, ремонтники зможуть за пару годин усунути прорив

Російська сторона СЦКК відмовилася гарантувати електрикам безпеку під час усунення пориву лінії електропередач в Авдіївці. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов.

"Ремонтники годину назад вже виїхали на Костянтинівку, де вони базуються, тому що ми отримали офіційну відмову, і на ремонт бригади ДТЕК вийти не змогли", - каже Магомедов.

Магомедов заявив, що як тільки дозвіл на проведення робіт буде отримано, ремонтники зможуть вже за пару годин усунути прорив.

"Ми чекаємо дозволу постійно, як тільки дадуть, роботи там максимум на дві години, ми розуміємо, що робити, в якому місці, тут питання лише в дозволі та в "режимі тиші", - зазначив Магомедов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку зі знеструмленням Авдіївки після загострення ситуації на Донбасі, бригади енергетиків виїхали на огляд місця пориву ліній електропередачі.