ua en ru

Російська армія відпрацьовує висадку морського десанту в ході навчань у Криму

Російська армія відпрацьовує висадку морського десанту в ході навчань у Криму Фото: у Криму проходять чергові навчання російської армії

Також відпрацьовуються завдання по забезпеченню групування бойових кораблів і підводних човнів

Російська армія почала навчання з висадки морського десанту в окупованому Криму. Про це повідомив заступник міністра оборони Російської Федерації генерал армії Дмитро Булгаков, ТАСС передає.

Військові РФ "ведуть відпрацювання практичних дій щодо всебічного матеріально-технічного забезпечення сухопутного угруповання і забезпечують висадку морського десанту".


Як йдеться у повідомленні, у морі відпрацьовуються питання дії суден допоміжного флоту Чорноморського флоту по забезпеченню групування бойових кораблів і підводних човнів, в тому числі завдання з буксирування судна, що зазнало лиха.

Крім цього, в ході навчань будуть опрацьовуватися завдання з гасіння пожежі на бойовому кораблі і відновлення технічної готовності кораблів у морі.

"Зокрема, задіяні суду розмагнічування, плавучі ремонтні майстерні, танкери різного класу для дозаправки в море і транспорти озброєння, доставляють кораблям ракети, торпед і мін, а також інші судна забезпечення", - заявив Булгаков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нові поставки військової допомоги Україні від Сполучених Штатів Америки надійдуть у найближчі дні.