ua en ru

Росіяни випустили по Нікополю 40 реактивних снарядів: є руйнування

Росіяни випустили по Нікополю 40 реактивних снарядів: є руйнування Фото: голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко (facebook.com/Valentyn.Reznichenko)

Російські окупанти накрили вогнем Нікопольський та Криворізький райони. Лише по Нікополю ворог випустив до 40 реактивних снарядів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка в Telegram.

За його словами, внаслідок ворожої атаки на місто є руйнування на двох промислових підприємствах. Вибухи спричинили там пожежі.

"У місті пошкоджені кілька приватних будинків і електромережі. На місці працюють електрики. Людей не зачепило", - пише Резніченко.

Крім того, по Криворізькому районі ворог ударив з артилерії по Зеленодольській громаді. Постраждалих немає.

Зазначимо, за словами начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, у Нікопольському районі окупанти знову вдарили з РСЗВ "Град" по місту.

"Близько 40 "прильотів" по приватних будинках, портах, двох промислових підприємствах. Пожежі, що виникли на підприємствах, ліквідовані. Є інші руйнування, але без жертв", - написав Вілкул.

Нагадаємо, вчора ввечері окупанти знову обстріляли Нікополь Дніпропетровської області.

Додамо, минулого тижня посилилися обстріли Нікопольського району, напередодні російські війська накрили його фосфорними снарядами.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.