ua en ru

Росія відновила пропуск вантажівок через КПП "Гоптівка", - Держприкордонслужба

Росія відновила пропуск вантажівок через КПП "Гоптівка", - Держприкордонслужба Фото: фури на кордоні з Росією (dpsu.gov.ua)

Російська сторона відновила роботу обладнання для огляду вантажів

Російська Федерація відновила в'їзд вантажівок, які направляються до РФ через пункт пропуску "Гоптівка" Харківської області. Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

"В даний час за інформацією, яка надійшла від російської сторони, поступово відновлюється оформлення вантажних автомобілів в пункті пропуску для автомобільного сполучення "Нехотєєвка", що навпроти українського пункту пропуску "Гоптівка" в Харківській області", - йдеться в повідомленні.

За повідомленням російської сторони, вона відновила роботу обладнання для огляду вантажів, яке вийшло з ладу напередодні. Зазначимо, пропуск вантажних автомобілів в російському пункті пропуску не здійснювався з 17 лютого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проблеми з виїздом вантажівок до РФ почалися ще на 2 ділянках кордону. Зокрема, певне скупчення фур в напрямку Росії зараз спостерігається в пункті пропуску "Бачівськ" у Сумській області.