ua en ru

Проблеми з виїздом вантажівок до РФ почалися ще на 2 ділянках кордону, - Держприкордонслужба

Проблеми з виїздом вантажівок до РФ почалися ще на 2 ділянках кордону, - Держприкордонслужба Фото: фури на кордоні з РФ (dpsu.gov.ua)

Затримки з пропуском вантажівок відзначаються в "Катеринівці" та "Бачівську"

Ще на двох ділянках кордону з Російською Федерацією почалися проблеми з виїздом вантажівок. Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що затримки з пропуском вантажівок відзначалася в пункті пропуску "Катеринівка" і в пункті пропуску "Бачівськ" Сумської області. На останньому вже скупчилося близько 50 вантажівок. У зв'язку з цим Держприкордонслужба закликає водіїв, які мають намір найближчим часом перетнути російсько-український кордон на цих напрямках, врахувати дану інформацію і по можливості обирати інший маршрут.

Крім того, прикордонники додали, що російська сторона в пункті пропуску "Нехотєєвка" (навпроти "Гоптовки") продовжують не пропускати вантажні автомобілі через кордон. За попередньою інформацією, там вийшло з ладу обладнання для огляду вантажів.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що РФ продовжує блокувати в'їзд вантажівок через пункт пропуску "Гоптівка". Станом на ранок там зібралося близько 120 вантажівок.