ua en ru

Росія встановила своє обладнання зв'язку в окупованому Криму

Росія встановила своє обладнання зв'язку в окупованому Криму Фото: Росія встановила свої вузли зв'язку у військових частинах Криму

У військових частинах замінили іноземні вузли зв'язку на російські

Росія замінила іноземну апаратуру зв'язку у військових частинах окупованого Криму на апаратуру російського виробництва. Про це повідомив генеральний директор російської компанії "Воєнтелеком" Олександр Давидов, передає Радіо Свобода.

За його словами, раніше апаратура у військових частинах була американського чи китайського виробництва, оскільки російські оператори відмовлялися ставити своє обладнання з-за введених проти РФ санкцій РФ.

Нагадаємо, п'ять країн-партнерів Європейського Союзу (ЄС) продовжили санкції проти Російської Федерації (РФ) за анексію України півострова Крим.

19 червня 2017 року Європейська рада ухвалила рішення 2017/1087, яке подовжує обмежувальні заходи до 23 червня 2018 року.

Крім того, до зазначеного рішення Євроради приєдналися країни-кандидати Чорногорія та Албанія, а також Норвегія, яка є членом Європейського економічного простору, Грузія і Україна.