ua en ru

Росія посилює контроль на кордоні з окупованим Донбасом, - Тимчук

Росія посилює контроль на кордоні з окупованим Донбасом, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

У той же час для жителів окупованої частини Луганської області скасували обов'язковий поліс на авто

Російська Федерація посилює контроль на кордоні з окупованим Донбасом. Про це йдеться в повідомленні у Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.

За словами Тимчука, Росія посилює прикордонний контроль на автомобільних пунктах попуска на неконтрольованій Україною ділянці держкордону в Луганській області. Зокрема, при перетині російського поста "Гуково" паспортні дані заносяться в комп'ютерну базу Прикордонної служби ФСБ Росії.

"При цьому, в залежності від наявної інформації про особу, стосовно цієї особи здійснюється спрощений, звичайний або посилений прикордонний і митний контроль. Така практика створює значні черги при спробах жителів окупованих територій виїхати на територію РФ", - зазначив Тимчук.

У той же час для жителів окупованої частини Луганської області, які зобов'язуються не залишати територію Ростовської області, скасували обов'язкове оформлення страхового поліса на автомобіль.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». На протяжении последних суток в ходе обстрелов передовых пози...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 8 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ОБСЄ закликали розмінувати автотрасу "Світлодарськ - Дебальцеве". Напередодні безпілотник ОБСЄ зафіксував наявність протитанкових мін на даній дорозі.