ua en ru

Росія - Уельс: росіяни розгромно програють і покидають турнір

Росія - Уельс: росіяни розгромно програють і покидають турнір Фото: Росія - Уельс

Ремзі, Тейлор і Бейл забили по голу у ворота збірної Росії

Черговий поєдинок Євро-2016 завершився в Тулузі. Бейл і компанія розгромили і вибили з турніру збірну Росії.

Тулуза, "Стадьом де Тулуз"
Росія - Уельс 0:3
Голи: Ремзi, 12, Тейлор, 20, Бейл, 67
Росія: Акінфєєв, Ігнашевич, Березуцький (А. Березуцький, 46), Смольников, Комбаров, Глушаков, Мамаєв, Широков (Головін, 52), Смолов (Самедов, 70), Дзюба, Кокорін.
Уельс: Хеннессі, Вільямс, Девіс, Тейлор, Честер, Ремзі, Аллен (Едвардс, 74), Бейл (Черч, 83), Ледлі (Кінг, 76), Гантер, Воукс.

Початок першого тайму показав те, що росіяни не дуже готові до високого пресингу та спортивної агресії гравців збірної Уельсу. У стартові десять хвилин команди обмінялися моментами, на цьому рівна гра в першому таймі закінчилася.

На дванадцятій хвилині Аллен вивів Ремзі один на один з Акінфеєвим, а форвард Ірландії спокійно переграв російського воротаря. Гол став сильним ударом по росіянам, які спочатку намагалися атакувати, але пропустили ще один. На цей раз гострий пас віддав Широков - гравець збірної Росії боровся з Бейлом і випадково вирізав передачу на Тейлора, який не залишив шансів Акiнфееву. Другий гол змусив росіян атакувати, Уельс грав на контратаках. Досить показовим був забіг Бейла ближче до тридцятій хвилині - Гарет просто оббіг кілька захисників суперника, проилюстрировав колосальну перевагу у швидкості.

На початку другого тайму змін в діях збірної Росії було мало. Бейл з перших хвилин продовжив тероризувати центральних захисників збірної Росії. При цьому, Глушаков і Мамаєв теж провалилися - постійно втрачали Бейла, дозволяючи йому не тільки приймати м'яч у потенційно небезпечній зоні, а і спокійно обробляти його і неспішно приймати рішення.

Фінальним ударом по амбіціях збірної Росії став гол Бейла, забитий "за образом і подобою" перших двох - загострюючий пас у вільний простір, вихід один на один точний удар. Росія до кінця матчу змогла створити небезпеку біля воріт Уельсу один раз - Дзюба пробив вище воріт після класного прострілу з лівого флангу.