ua en ru

Росія дозволила ввезення продукції тваринного походження 11 українським компаніям

Россільгоспнагляд з 30 грудня 2010 р. до списку українських підприємств, які мають право на постачання продукції тваринного походження до Російської Федерації, включив ще 11 підприємств, повідомляє "Дзеркало тижня".
Зокрема, дозволяється постачання сирів, сухого молока і масла вершкового з ТОВ "Крижопільський сироробний завод", ТОВ "Білоцерківський молочний комбінат", ТОВ "Техмолпром", ВАТ "Глобинський маслозавод", ЗАТ "Лозівський молочний завод", ВАТ "Великобурлуцький сироробний завод".
До списку підприємств України, які мають право експортувати яловичину до Росії, включено ПАТ "Козятинський м'ясокомбінат", ТОВ "Спартак", ЗАТ "Агопродукт", ТОВ "ВКП "Прилуки-Агропереробка".
До списку українських підприємств, що мають право на постачання м'яса птиці і сирих м'ясопродуктів з птиці до РФ, включено ТОВ "Комплекс "Агромарс".
Окрім того, із 30 грудня 2010 р. скасовано тимчасові обмеження на ввезення до РФ продукції ВАТ "Шосткинський міськмолкомбінат" (із 9 листопада 2010 р. назву змінено на ВАТ "Бель Шостка України").