ua en ru

Росія продовжує планувати захоплення Лівобережної України, - Геращенко

Росія продовжує планувати захоплення Лівобережної України, - Геращенко Фото: Антон Геращенко

Генштаб РФ затвердив черговий робочий план по захопленню Лівобережної України в квітні 2015 р.

Генеральний штаб Російської Федерації продовжує планувати агресивну війну проти України, спрямовану на захоплення території всієї Лівобережної України. Про це у Facebook повідомив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"США і їхні союзники по НАТО, днями оголосили про свою готовність розмістити в країнах Балтії, Польщі, Чехії та інших країнах Східної Європи важке озброєння і винищувачі 5 покоління "Raptor" для захисту від можливої ​​російської агресії. Піти на таке безпрецедентне рішення, з часів закінчення Холодної війни, США та їхніх союзників по НАТО змусило отримання достовірних розвідданих про продовження планування Генеральним штабом Російської Федерації агресивної війни проти України, спрямованої на захоплення території всієї Лівобережної України з межею зони окупації по Дніпру", - написав Геращенко.

PutinLeaks Пока в Украине Топ-новость - увольнять или не увольнять Наливайченко и если "да", - то за что, США и их сою...

Posted by Антон Геращенко on 15 Июнь 2015 г.

Також нардеп повідомив, що в квітні 2015 р. Генштаб РФ затвердив черговий робочий план по захопленню Лівобережної України: "На захоплення відводиться всього 15 діб. Мета - швидке захоплення контролю над територією і комунікаціями, без захоплення великих міст/обласних центрів".

Геращенко стверджує, що план захоплення Лівобережної України до Дніпра, детально розписаний в документі "Доповідь рішення на застосування угруповання військ "Північ" у спеціальній операції", що має гриф "цілком таємно" та в Пояснювальній записці до цього плану.

Також Геращенко впевнений, що в Генштабі РФ є плани наступу не тільки на Україну, але й на Білорусь, Молдову і країни Балтії з виходом на кордон колишнього СРСР.

"Чи будуть вони реалізовані, залежить від готовності народів цих країн протистояти агресії Путіна і готовності країн НАТО захистити своїх союзників і країни, яких свого часу зрадили свої Президенти і, йдучи на поводу у Росії, не дозволили їм стати членами НАТО", - підсумував Геращенко.

Росія продовжує планувати захоплення Лівобережної України, - Геращенко

Фото: документ "Доповідь рішення на застосування угруповання військ "Північ" у спеціальній операції"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Геращенко запропонував Раді ввести адміністративну відповідальність за георгіївські стрічки.